fredag 1. oktober 2010

"Loppehuset "

Jeg har funnet et "Loppehus" i byen!! Et "Loppehus" vil si et loppemarked som har åpent 2 faste dager i uka, og som drives av forskjellige lag og foreninger. Det er jo rett og slett genialt! Kommer helt sikkert til å bli stamgjest, da det ligger ganske greit plassert i forhold til hvor jeg kjører på vei hjem fra jobb. Kjekt for meg, og kanskje ikke fullt så kjekt for andre. (Les: "min bedre halvdel")
Jeg visste vel egentlig ikke helt hva jeg gikk rundt og lette etter i "Loppehuset", og med en slik innstilling ender man som regel opp med noe man slettes ikke hadde trodd man skulle ende opp med.. I mitt tilfelle:

- En gammel fotoramme
- En slags kaffe/te/you name it - beholder til å henge på veggen.
- Et par 2 kg's vekter.
Jeg rakk akkurat å ta bilde før katten hoppet foran linsa..

Ganske grim! Skal definitivt males.

De er altså større enn det ser ut som!!

Hva jeg skal med dette? Nei det vil tiden vise..

Det er nok noen av dere som kjenner meg som setter et rimelig stort spørsmålstegn ved vektene. Tenkte å bruke dem til å trene nakke/skulde, i stedet for de to brusflaskene jeg bruker (/ skal høre til å bruke) i dag. Jeg ser for meg at de skal males og dekoreres litt, slik at de fint kan ligge fremme i leiligheten. Pr. dags dato har de nemlig husrom i støvlene mine. Om jeg har mangel på oppbevaringsplass? Tja..

Aaaaah, deilig med helg.. Og du? Ha en riktig fin en :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar